Te Laat

Theater Kleiem wijkt voor de 38ste productie noodgedwongen uit naar de kerk van Zuienkerke. Maar met de tragikomedie ‘Te laat’ , geschreven door Pol Anrys, wordt van de nood een deugd gemaakt! Verwacht u aan een heerlijk, origineel verhaal dat perfect past in de piekfijn gerenoveerde setting van de kerk.

Het stuk dan. Sommige mensen hebben de vervelende gewoonte om nooit op tijd te komen; Bram is zo’n exemplaar. Eva, zijn echtgenote, heeft ermee (moeten) leren leven. Op de begrafenis van Bram vertelt Eva aan haar kleindochter hoe Bram er keer op keer in slaagde om te laat te komen. In 4 flashbacks komen evenveel hilarisch-genante herinneringen weer tot leven. En ja, zelfs op zijn eigen begrafenis doet Bram zijn reputatie alle eer aan.

Wegens de beperkte capaciteit van de kerk worden er 2 extra voorstellingen ingelast, 2 matinees op zondag. We pakken ook de kaartenverkoop op een andere manier aan: op zondag 12 januari kan de kijker zijn kaarten komen afhalen in de Notelaar, dit tussen 9 en 12 uur.

Data voorstellingen: 21-22-23-26-28-29 februari om 20 uur, zondag 23 februari en 1 maart ook om 16u30.
Kaarten kosten 10 euro, 1 drankje na de voorstelling inbegrepen- de Notelaar fungeert hierbij als interimbar.

Spelen dit jaar mee: Nicole Vandenbossche, Christiane Deklerck, Jenny Goethals, Kelly Wybo, Ulrike Peere, Aline De Meester (debuut!), Geert Claerhout, Niels Dewulf, Walter Franco, Geert Quintens en Ludwig Vanderbeke. Philippe De Merrisse staat in voor de regie.