Pralines in luxe verpakking

Een stuk geschreven door Ria de Looze-Lafeber
in een regie van Philippe De Merrisse.

Wegens zijn drukke activiteiten laat zakenman Dirk Deckmyn zijn echtgenote Magda ’s avonds vaak alleen thuis achter. Lena, hun bemoeizuchtige huishoudster, ziet dit met lede ogen aan. Als zij per toeval een dure doos pralines in Dirk’s vergeten aktetas ontdekt vermoedt Lena het ergste. Maar ook Magda lijkt – in Lena’s ogen – geen onbeschreven blad te zijn; ze komt immers toch wel heel goed overeen met Flips, de tuinman? En wat zoekt die ongenode gast Frans eigenlijk ten huize Deckmyn? Om van Frans’ bazige tante Sophie nog te zwijgen! Deze rare kwieten én enkele weliswaar goedbedoelde geheimen vormen de ingrediënten voor een hilarisch stuk vol misverstanden en pogingen om gênante situaties weg te moffelen.

affiche