2021 – Helaas Pindakaas

Met spijt in ons hart moeten we melden dat, voor de alom bekende reden, we dit jaar geen toneel zullen spelen. We kijken nu al uit naar het voorjaar van 2022 om jullie te kunnen ontmoeten. Omwille van de coronamaatregelen kan ons jaarlijks toneel dit jaar niet doorgaan. Gelukkig beschikken we ondertussen over een uitgebreid archief. Niels en Ludwig presenteren voor al onze fans een show op YouTube waarin ze terugblikken op leuke momenten. Ze geven je een kijk achter de schermen en kijken ook vooruit naar de toekomst van Theater Kleiem. De 36ste editie wordt dus een digitale editie. Je kan het filmpje hieronder op de site kunnen bekijken.Met spijt in ons hart moeten we melden dat, voor de alom bekende reden, we dit jaar geen toneel zullen spelen. We kijken nu al uit naar het voorjaar van 2022 om jullie te kunnen ontmoeten.

(De ondertitels worden automatisch aangezet. Wil je dit niet, dan kan je zit zelf uitzetten rechts onderaan in YouTube.)