Reuze Straat Barbecue 2024

Op zondag 2 juni 2024 is het weer zover. De jaarlijkse reuze straatbarbecue in de Kerkstraat van Zuienkerke. Dit jaar kiezen we terug voor een degustatiebarbecue met keuze uit veel verschillende stukken vlees en een uitgebreid groentenbuffet. In de prijs is ook een sangria en een ijsje inbegrepen. Er is een muzikale omlijsting van een 12-koppige gelegenheidsband.

Met medewerking van het gemeentebestuur, slagerij Chris en Annelies en café ’t Boldershof.

Kaarten zijn als volgt te verkrijgen:

  • ONLINE via deze link
  • in “’t Boldershof” (vanaf maandag 13 mei 2024)
  • “slagerij Chris en Annelies” (vanaf maandag 13 mei 2024)

Groot-Zuienkerks volksspelentornooi

Op zondag 24 september 2023 organiseert het feestcomité van Zuienkerke voor de eerste keer het Groot-Zuienkerks volksspelentornooi in Zuienkerke. Bij mooi weer gaat dit door op het kerkplein, bij slecht weer in de gemeentelijke sportzaal. Bedoeling is dit tornooi elk jaar in een andere deelgemeente te laten plaatsvinden. Meer info volgt binnenkort.

Reuze straatbarbecue 2023

Op zondag 11 juni 2023 is het weer zover. De jaarlijkse reuze straatbarbecue in de Kerkstraat van Zuienkerke. Dit jaar kiezen we terug voor een degustatiebarbecue met keuze uit veel verschillende stukken vlees en een uitgebreid groentenbuffet. In de prijs is ook een sangria en een ijsje inbegrepen.

Café ’t Boldershof zorgt voor de drank en de muzikale omlijsting.

Kaarten zijn te koop in ’t Boldershof, slagerij Chris en de leden van het feestcomité vanaf woensdag 10 mei 2023.