Geen categorie

Reuze Straat Barbecue 2019

Zondag 23 juni 2019 organiseert het feestcomité samen met café ’t Boldershof een reuze straat barbecue: Degustatie Barbecue.

Er is muzikale animatie tijdens en na het eten.

Kaarten zijn te verkrijgen in café ’t Boldershof, slagerij Chris en bij de leden van het feestcomité.

Wat is “Degustatie barbecue”?

De ideale keuze voor liefhebbers van een gevarieerde barbecue. Per persoon bieden wij een lekker assortiment van 8 soorten vlees aan (ongeveer 380 gr. per persoon) met de bijhorende groenten en huisgemaakte sausen.

Hieronder vind je de lijst van de verschillende soorten vlees, waaruit wij 8 soorten kiezen volgens markt-aanbod:

Gemarineerde brochette
(Varken / kalkoen)
Gemarineerd varkenslapje
Barbecue worst
Barbecue schijf
Grillham
Ribbetjes
Chipolata
Merguez
Gemarineerde biefstuk
Ardeense filet
Lamskotelet
Gemarineerd Varkenshaasje

Reuze Straat Barbecue 2018

Zondag 3 juni 2018 organiseert het feestcomité samen met café ’t Boldershof een reuze straat barbecue. Worst en Biefstuk à volenté.

Er staat ook een springkasteel en er is muzikale animatie tijdens en na het eten.

Kaarten zijn te verkrijgen in café ’t Boldershof, slagerij Chris en bij de leden van het feestcomité.

affiche straat barbecue 2018defsmall

Oudlandvuur 2015

Pre Affiche Oudlandvuur 2015Het Oudlandvuur 2015 met kerstboomverbranding en after vindt plaats om zaterdag 10 januari 2014.Om 19:30u wordt het vuur ontstoken.

Meer details, uitleg en duiding volgt nog.

Oudlandvuur viert 800ste verjaardag

Schermafbeelding 2013-11-18 om 20.01.04Op zaterdag 11 januari 2014 is het verzamelen geblazen in het landelijke Nieuwmunster. Een winters warm vreugdevuur wordt des avonds ontstoken in één van de mooiste bilken van de Oudlandpolder. Aan de voet van de St.-Bartholomeuskerk ontmoet je Tempeliers uit vervlogen tijden, kun je klinken op het nieuwe jaar en verrast het dorp door haar menselijke warmte. Je wordt er in 2014 zowaar gezellig, levenslustig en bijzonder vurig van.

Ons dorp viert feest. 800 jaar terug werd in een oorkonde, gedateerd op 18 november 1214, Nieuwmunster voor het eerst vermeld. Weliswaar is Nieuwmunster als entiteit reeds ouder maar dit historische feit willen we niet zomaar laten voorbijgaan. 2014 wil zich dan ook aandien als een feestjaar. Het feestcomité, de parochieraad St.-Bartholomeus, de Gezinbond, KLJ, de Landelijke Gilde en het gemeentebestuur van Zuienkerke geven met het Oudlandvuur alvast een flinke aftrap.

 

Reuze Straat BBQ

Op zondag 2 juni 2013 organiseert het feestcomité samen met het Boldershof en het gemeentebestuur de straat barbecue in de kerkstraat. Bij slecht weer kunnen we terecht in het zaal van het Boldershof. Opgelet de plaatsen zijn beperkt bij slecht weer. Wil je er dus zeker bij zijn, verzeker je dan van een kaart.

Kaarten zijn vanaf woensdag 8 mei 2013 te verkrijgen in het Boldershof en Slagerij Herman. Ook bij de leden van het feestcomité kan je terecht.BBQ affiche 2013